מרכיבים
- חצילים
- סויה
- צ'ילי חריף – תבלין
- שום קצוץ
- טחינה גולמית
- פלפל
- שמן שומשום
- מים
- בצל ירוק
- שומשום שחור
אופן ההכנה
- לקלוף חצילים ולאדות אותם כ 20-30 דקות
- כשהחצילים מוכנים, לחתוך אותם לחתיכות ארוכות
- להשרות בצל ירוק במי קרח (באופן חתוך)
- כשהחציל מוכן לצקת עליו רוטב, להניח מעל בצל ירוק (ללא המים) ושומשום שחור
רוטב
- כל המרכיבים מלבד בצל ירוק, חצילים ושומשום שחור לערבב ייחד ליצירת רוטב אחיד
המתכון נלקח מהתכנית של אהרוני.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה