יום שני, 20 בספטמבר 2010

חצילים מאודים ברוטב סויה


מרכיבים 
  • חצילים 
  • סויה 
  • צ'ילי חריף – תבלין 
  • שום קצוץ 
  • טחינה גולמית 
  • פלפל 
  • שמן שומשום 
  • מים
  • בצל ירוק
  • שומשום שחור


אופן ההכנה 
  1. לקלוף חצילים ולאדות אותם כ 20-30 דקות
  2. כשהחצילים מוכנים, לחתוך אותם לחתיכות ארוכות
  3. להשרות בצל ירוק במי קרח (באופן חתוך)
  4. כשהחציל מוכן לצקת עליו רוטב, להניח מעל בצל ירוק (ללא המים) ושומשום שחור

רוטב
  • כל המרכיבים מלבד בצל ירוק, חצילים ושומשום שחור לערבב ייחד ליצירת רוטב אחיד 


המתכון נלקח מהתכנית של אהרוני.

אין תגובות: