- 3 בטטות קלופות
- 3 כפות שמן זית
- 1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
- 1 כף טימין
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 4 כפות רוטב מייפל
- מלח גס
- פלפל גרוס
להגשה
עירית קצוצה
אופן הכנה
- חותכים את הבטטות לפיסות גדולות
- שמים במחבת את הטימין, הג'ינג'ר והשמן
- משחימים מעט את הבטטות בשמן, מוסיפים את המייפל והתפוזים, מלח ופלפל ומבשלים כרבע שעה עד שהבטטות מזוגגות יפה
- מעבירים לצלחת, מפזרים מעל עירית קצוצה
תודה לשף אהרוני על המתכון המצוין אשר נלקח מאתרו!
תגובה 1:
תודה, נראה טעים!
הוסף רשומת תגובה