יום שישי, 10 בספטמבר 2010

בטטה במייפל ותפוזים


מצרכים

  • 3 בטטות קלופות
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
  • 1 כף טימין
  • 1 כוס מיץ תפוזים 
  • 4 כפות רוטב מייפל 
  • מלח גס
  • פלפל גרוס


להגשה
עירית קצוצה


אופן הכנה
  1. חותכים את הבטטות לפיסות גדולות
  2. שמים במחבת את הטימין, הג'ינג'ר והשמן
  3. משחימים מעט את הבטטות בשמןמוסיפים את המייפל והתפוזיםמלח ופלפל ומבשלים כרבע שעה עד שהבטטות מזוגגות יפה
  4. מעבירים לצלחת, מפזרים מעל עירית קצוצה


תודה לשף אהרוני על המתכון המצוין אשר נלקח מאתרו!

תגובה 1:

אנונימי אמר/ה...

תודה, נראה טעים!