מצרכים
אופן ההכנה
- אספרגוס - 1 ק"ג
- פרמזן מגורד (איטלקי) כ-50 גר'
- חמאה כ-80 גר'
- פלפל שחור, מלח
אופן ההכנה
- לנקות את האספרגוס ,את התחתיות לחתוך (את הקשה). לשטוף ולהניח במים רותחים + מלח ולבשל כ 15-20 דקות
- לרכך את החמאה. בזמן הזה לחמם תנור ל-225 מעלות
- להוציא את האספרגוס מהסיר
- לקחת תבנית ,לשפוך חלק מהחמאה ולהניח את האספרגוס מעל, לפזר את הפרמזן ומעל שוב את החמאה שנשארה
- לשים בתנור ל 3-5 דקות
- לתבל לפני ההגשה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה