מצרכים
אופן ההכנה
- אספרגוס - 1 ק"ג
 - פרמזן מגורד (איטלקי) כ-50 גר'
 - חמאה כ-80 גר'
 - פלפל שחור, מלח
 
אופן ההכנה
- לנקות את האספרגוס ,את התחתיות לחתוך (את הקשה). לשטוף ולהניח במים רותחים + מלח ולבשל כ 15-20 דקות
 - לרכך את החמאה. בזמן הזה לחמם תנור ל-225 מעלות
 - להוציא את האספרגוס מהסיר
 - לקחת תבנית ,לשפוך חלק מהחמאה ולהניח את האספרגוס מעל, לפזר את הפרמזן ומעל שוב את החמאה שנשארה
 - לשים בתנור ל 3-5 דקות
 - לתבל לפני ההגשה
 
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה