יום ראשון, 12 בספטמבר 2010

אספרגוס עם גבינת פרמזן

מצרכים
  • אספרגוס - 1 ק"ג
  • פרמזן מגורד (איטלקי) כ-50 גר'
  • חמאה כ-80 גר'
  • פלפל שחור, מלח 

אופן ההכנה
  1. לנקות את האספרגוס ,את התחתיות לחתוך (את הקשה). לשטוף ולהניח במים רותחים + מלח ולבשל כ 15-20 דקות
  2. לרכך את החמאה. בזמן הזה לחמם תנור ל-225 מעלות
  3. להוציא את האספרגוס מהסיר
  4. לקחת תבנית ,לשפוך חלק מהחמאה ולהניח את האספרגוס מעל, לפזר את הפרמזן ומעל שוב את החמאה שנשארה
  5. לשים בתנור ל 3-5 דקות
  6. לתבל לפני ההגשה

אין תגובות: