מצרכים
אופן ההכנה
רוטב
אופן ההכנה
- לקלוף אספרגוס ולחתוך את החלק הקשה כ-2 ס"מ
- כחצי קילו שעועית ירוקה לבשל כ 3-5 דקות
- לחתוך טופו לחתיכות גדולות, להניח בשמן קנולה ולטגן
- להשחים את הטופו מכל צד
רוטב
- סויה
- מירין
- חומץ בלסמי
- פלפל
- ג'ינג'ר
- שום
אופן ההכנה
- לשפוך את הרוטב על הטופו ולטגן
- כשהירקות מוכנים, יש לטגן אותם בשמן קנולה
- להוסיף ג'ינג'ר, שום, סויה ומירין
להגשה
- בצל ירוק
תודה לשף אהרוני על המתכון המצוין אשר נלקח מאתרו!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה