יום ראשון, 12 בספטמבר 2010

ירקות עם טופו

מצרכים
  • טופו
  • אספרגוס
  • חצי קילו שעועית ירוקה
  • שמן קנולה

אופן ההכנה
  1. לקלוף אספרגוס ולחתוך את החלק הקשה כ-2 ס"מ 
  2. כחצי קילו שעועית ירוקה לבשל כ 3-5 דקות
  3. לחתוך טופו לחתיכות גדולות, להניח בשמן קנולה ולטגן
  4. להשחים את הטופו מכל צד

רוטב
  • סויה
  • מירין
  • חומץ בלסמי
  • פלפל
  • ג'ינג'ר
  • שום
אופן ההכנה
    1. לשפוך את הרוטב על הטופו ולטגן 
    2. כשהירקות מוכנים, יש לטגן אותם בשמן קנולה
    3. להוסיף ג'ינג'ר, שום, סויה ומירין
    להגשה
    • בצל ירוק

    תודה לשף אהרוני על המתכון המצוין אשר נלקח מאתרו!

    אין תגובות: