מצרכים
אופן ההכנה
- 2 בצלים בינוניים
- 2 תפוחי אדמה גדולים
- 2 גזרים בינוניים
- 4-5 פרחי כרובית
- 2 קישואים
- מעט מרגרינה
- עלי פטרוזיליה
- שמיר
- 8 כוסות מים
- 4 אבקות מרק בצל
- 2 כפות קמח
- 1 גבעול סלרי
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
- שוטפים את הירקות וחותכים את כולם לקוביות (מלבד העלים שנקשרים יחד)
- את הבצל מטגנים - עם הזהבתו מוסיפים מים עם אבקת המרק וקמח בהדרגה
- עם רתיחת המים מוסיפים את כל הירקות (את הירקות הקשים - גזר ותפוח אדמה - מוסיפים קודם) וכן את התבלינים, ובוחשים היטב
- כאשר המרק מפיץ ריח נעים, יש להוסיף את העלים הקשורים ולתת למרק להתבשל חצי שעה נוספת
המתכון נלקח מהאתר: http://www.brainkingdom.com/ans1060.asp
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה