יום חמישי, 16 בספטמבר 2010

מרק ירקות

מצרכים 
  • 2 בצלים בינוניים
  • 2 תפוחי אדמה גדולים
  • 2 גזרים בינוניים
  • 4-5 פרחי כרובית
  • 2 קישואים 
  • מעט מרגרינה
  • עלי פטרוזיליה
  • שמיר
  • 8 כוסות מים
  • 4 אבקות מרק בצל
  • 2 כפות קמח
  • 1 גבעול סלרי
  • מלח ופלפל 

אופן ההכנה

  1. שוטפים את הירקות וחותכים את כולם לקוביות (מלבד העלים שנקשרים יחד)
  2. את הבצל מטגנים - עם הזהבתו מוסיפים מים עם אבקת המרק וקמח בהדרגה
  3. עם רתיחת המים מוסיפים את כל הירקות (את הירקות הקשים - גזר ותפוח אדמה - מוסיפים קודם) וכן את התבלינים, ובוחשים היטב
  4.  כאשר המרק מפיץ ריח נעים, יש להוסיף את העלים הקשורים ולתת למרק להתבשל חצי שעה נוספת 

המתכון נלקח מהאתר: http://www.brainkingdom.com/ans1060.asp

אין תגובות: