יום רביעי, 22 בספטמבר 2010

בלינצס עם סלמון מעושן וקוויאר אדום


מרכיבים
  • 2 כוסות חלב
  • 2 ביצים
  • 4 כפות שמן
  • 2-3 מלח
  • 2 כוסות קמח
  • סלמון מעושן
  • קוויאר אדום 
  • שמנת שום שמיר


אופן ההכנה
  1. מערבבים היטב את החלב, ביצים, שמן, מלח וקמח עד לקבלת בלילה אחידה 
  2. לטגן עלי בלינצ'ס דקים מאוד על מחבט קטנה
  3. כשהבלינצ'ס מוכנים למרוח עליהם שמנת ולהניח מעל השמנת את הסלמון המעושן
  4. לגלגל את הבלינצ'ס כמו רולדה 
  5. לחתוך לחתיכות ולשים מעל קוויאר לקישוט 

אין תגובות: