יום שבת, 11 בספטמבר 2010

תפוחי עץ בבצק בירה

מצרכים
  • 3 תפוחים אדומים 
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כפית קינמון

לבצק
  • 1 כוס קמח
  • 1 כף אבקת סוכר
  • 2 חלמונים
  • 2 חלבונים
  • חצי כוס בירה
  • מעט מלח

להגשה

  • אבקת סוכר
  • קינמון

אופן הכנה
  1. קולפים את התפוחים, מרוקנים מליבתם ופורסים לפרוסות עבות
  2. מערבבים את הסוכר וקינמון ומערבבים עם פרוסות התפוח
  3. מקציפים מעט את החלבונים, מערבבים את הקמח, סוכר, מלח ובירה לתערובת חלקה
  4. מערבבים אליה את החלמונים
  5. טובלים את התפוחים בבצק ומטגנים בשמן עמוק וחם מאד כשלוש דקות
  6. מפזרים מעל אבקת סוכר ומעט קינמון

תודה לשף אהרוני על המתכון המצוין אשר נלקח מאתרו!

אין תגובות: