מצרכים
לבצק
להגשה
אופן הכנה
תודה לשף אהרוני על המתכון המצוין אשר נלקח מאתרו!
לבצק
- 1 כוס קמח
- 1 כף אבקת סוכר
- 2 חלמונים
- 2 חלבונים
- חצי כוס בירה
- מעט מלח
להגשה
- אבקת סוכר
- קינמון
אופן הכנה
- קולפים את התפוחים, מרוקנים מליבתם ופורסים לפרוסות עבות
- מערבבים את הסוכר וקינמון ומערבבים עם פרוסות התפוח
- מקציפים מעט את החלבונים, מערבבים את הקמח, סוכר, מלח ובירה לתערובת חלקה
- מערבבים אליה את החלמונים
- טובלים את התפוחים בבצק ומטגנים בשמן עמוק וחם מאד כשלוש דקות
- מפזרים מעל אבקת סוכר ומעט קינמון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה