יום שישי, 17 בספטמבר 2010

פיש אנד צ'יפס

מצרכים

  • 800 גרם פילה של דג לבן, נקי, ללא עצמות ועור
  • 1 כוס קמח לבן
  • 1/2 ליטר בירה בהירה קרה
  • מלח
  • פלפל
  • 1/2 כפית פפריקה חריפה או מתוקה לפי הטעם
  • קמח נוסף לציפוי


אופן ההכנה

  1. טורפים יחד את חומרי הבלילה בזהירות ולא יותר מידי כדי לא לתת לאווריריות לברוח החוצה 
  2. מייבשים היטב את חתיכות הדג ומאבקים היטב בקמח, מנערים עודפים 
  3. טובלים את נתחי הדג בבלילה ומכניסים בזהירות לשמן חם מאוד. מטגנים במשך 3-4 דקות או עד שהבלילה מזהיבה היטב 
  4. לטגן צ'יפס בשמן עמוק, ולהגיש ביחד עם הדג 

המתכון נלקח מהאתר: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3327593,00.html

אין תגובות: