- 4 קישואים גדולים
 - 100 גרם פטריות קצוצות
 - 3/4 ספל בורגול
 - 2 שיני שום מעוכות
 - כוס וחצי מים חמים
 - רבע כוס שומשום קלוי, גרוס
 - כפית וחצי קורנית
 - שתי כוסות טופו מפורר
 - רוטב סויה
 
אופן ההכנה
- חוצים את הקישואים לאורכם ומאדים עם מעט מים (בסיר או במחבת מכוסה) למשך כעשר דקות
 - מרוקנים את הקישואים בעזרת כפית. קוצצים את תוכן הקישואים שהוצאו, ומוסיפים לו 1-2 כפיות רוטב סויה
 - קולים את הפטריות במעט שמן, מוסיפים 2 כפיות רוטב סויה וחצי כפית קורנית, עד להתרככות הפטריות
 - מטגנים מעט את השום, מוסיפים את הבורגול, וקולים יחד למשך כחמש דקות
 - מוסיפים את המים החמים, כף רוטב סויה, כפית קורנית ואת תערובת הפטריות. מבשלים על אש קטנה, עד לתפיחת הבורגול ולספיגת כל הנוזלים
 - מוסיפים את תערובת הקישואים, הטופו והשומשום הגרוס, ומערבבים
 - ממלאים את "קונכיות" הקישואים בחומר המילוי. מעבירים לתבנית, מכסים בנייר אלומיניום, ואופים בתנור בחום בינוני למשך חצי שעה
 - ניתן להגיש עם רוטב טחינה, עגבניות או פטריות
 
המתכון נלקח מהאתר: http://www.2eat.co.il/show_recipe.aspx?recipe=663

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה