יום ראשון, 12 בספטמבר 2010

תפוחי אדמה מתובלים

מצרכים
  • 1 ק"ג תפוחי אדמה קטנים, חצויים
  • 3 כפות שמן 
  • 1 כף גרגירי כמון
  • 1 כף גרגירי כוסברה
  • 1 כף גרגירי חרדל
  • מעט שבבי צ'ילי
  • 1 כף ג'ינג'ר
  • 2 שיני שום קצוצות
  • כפית כורכום
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 4 כפות מיץ לימון
  • כפית כורכום
  • חצי כוס כוסברה קצוצה 


אופן הכנה
  1. מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח רותחים ומעט מיץ לימון כעשר דקות, מסננים היטב
  2. שמים במחבת יבשה את גרגירי התבלין וקולים כדקה
  3. מוסיפים את השמן עם שאר המצרכים למעט מיץ הלימון והכוסברה ומטגנים עד שתפוחי האדמה מזהיבים יפה
  4. מוסיפים את מיץ הלימון והכורכום ומבשלים עד שהוא נספג בתפוחי האדמה
  5. מורידים מהאש ומערבבים פנימה את הכוסברה הקצוצה

תודה לשף אהרוני על המתכון המצוין אשר נלקח מאתרו!

אין תגובות: