מצרכים
אופן הכנה
- 1 ק"ג תפוחי אדמה קטנים, חצויים
- 3 כפות שמן
- 1 כף גרגירי כמון
- 1 כף גרגירי כוסברה
- 1 כף גרגירי חרדל
- מעט שבבי צ'ילי
- 1 כף ג'ינג'ר
- 2 שיני שום קצוצות
- כפית כורכום
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- 4 כפות מיץ לימון
- כפית כורכום
- חצי כוס כוסברה קצוצה
אופן הכנה
- מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח רותחים ומעט מיץ לימון כעשר דקות, מסננים היטב
- שמים במחבת יבשה את גרגירי התבלין וקולים כדקה
- מוסיפים את השמן עם שאר המצרכים למעט מיץ הלימון והכוסברה ומטגנים עד שתפוחי האדמה מזהיבים יפה
- מוסיפים את מיץ הלימון והכורכום ומבשלים עד שהוא נספג בתפוחי האדמה
- מורידים מהאש ומערבבים פנימה את הכוסברה הקצוצה
תודה לשף אהרוני על המתכון המצוין אשר נלקח מאתרו!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה