יום שלישי, 7 בדצמבר 2010

פשטידת תירס קלה להכנה


מצרכים
  • 2 כוסות תירס גרעינים 
  • 1 גביע קוטג' 5% שומן 
  • 3 כפות קמח תירס 
  • 2 ביצים 
  • 1 גביע יוגורט עד 1.5% שומן 
  • 1 כף אבקת מרק בצל 
  • מעט מלח 
  • 1 כף גבינה צהובה מגוררת 


אופן הכנה 1.מחממים את התנור לחום בינוני ( 180 מעלות)
2.מרססים תבנית אפייה בתרסיס שמן
3.מערבבים היטב את כל החומרים מלבד הגבינה הצהובה ויוצקים לתוך התבנית
4.אופים כ – 30 דקות. מפזרים את הגבינה הצהובה וממשיכים לאפות עד שמשחים


המתכון נקלח מן האתר :  http://www.local.co.il/localfood/showRecipe.asp?id=2502

אין תגובות: