המרכיבים (לכ-30 לביבות):
- 1 ק”ג קישואים ירוקים (זוקיני)
- 1/2 1 כפיות מלח
- 2 שיני שום כתושות
- 1 כף שמיר קצוץ
- 2 ביצים
- 4 כפות קמח
- פלפל שחור
- שמן לטיגון
אופן ההכנה:
- שוטפים את הזוקיני ומנגבים היטב. מסירים את הקצוות ומגררים במעבד מזון או על מגררת עבה מניחים בקערה, מוסיפים את המלח ומניחים לעמוד כ-15 דקות
- סוחטים היטב את הזוקיני כדי להוציא מהם את מרב הנוזלים שהופרשו. מוסיפים את השום השמיר, הביצים, הקמח ועוד מלח ופלפל לפי הטעם
- מחממים שמן לטיגון במחבת בינונית. מעבירים כפות מהתערובת, משטחים מעט ומטגנים עד שמזהיב משני הצדדים
המתכון נקלח מן האתר: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3342020,00.html
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה