יום שלישי, 7 בדצמבר 2010

לביבות זוקיני


המרכיבים (לכ-30 לביבות):

  • 1 ק”ג קישואים ירוקים (זוקיני) 
  • 1/2 1 כפיות מלח 
  • 2 שיני שום כתושות 
  • 1 כף שמיר קצוץ 
  • 2 ביצים 
  • 4 כפות קמח 
  • פלפל שחור 
  • שמן לטיגון 


אופן ההכנה:
  1. שוטפים את הזוקיני ומנגבים היטב. מסירים את הקצוות ומגררים במעבד מזון או על מגררת עבה מניחים בקערה, מוסיפים את המלח ומניחים לעמוד כ-15 דקות 
  2. סוחטים היטב את הזוקיני כדי להוציא מהם את מרב הנוזלים שהופרשו. מוסיפים את השום השמיר, הביצים, הקמח ועוד מלח ופלפל לפי הטעם 
  3. מחממים שמן לטיגון במחבת בינונית. מעבירים כפות מהתערובת, משטחים מעט ומטגנים עד שמזהיב משני הצדדים 

המתכון נקלח מן האתר: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3342020,00.html

אין תגובות: