מרכיבים:אופן ההכנה
- מערבבים בקערה את כל המרכיבים, עד שהסוכר נמס
- מחממים מחבת עגולה או יפנית (מרובעת) ומשמנית אותה
- יוצקים למחבת מעט מתערובת ביצים ומטלטלים קלות עד שהתערובת תצפה את כל תחתית המחבת (השכבה צריכה להיות דקה)
- כאשר החביתה כמעט מוכנה מקפלים את השליש המרוחק כלפיי המרכז והקפלים שוב מהמרכז לשליש הקרוב
- משמנים את החלק הריק של המחבת ויוצקים פנימה עוד תערובת, מרימים קלות את החביתה המקופלת כדיי שהתערובת תחדור תחתיה
- כאשר החביתה נראית מוכנה מגלגלים באותו האופן
- חוזרים על הפעולה עד שנגמרת התערובת
- פורסים את החביתה לרוחב של 1 ס"מ

המתכון נלקח מהספר של גליה דור, "סושי"
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה