יום שלישי, 7 בדצמבר 2010

דג אמנון ברוטב חרדל דיז'ון ומיונז


המצרכים:
  • פילה דג אמנון קפוא 
  • 1/3 כפית חרדל דיז'ון חלק
  • 1/3 כפית מיונז לייט
  • כפית שמן זית
  • מעט מלח, מעט פלפל
  • מעט שום כתוש- לפי הטעם למי שאוהב יותר
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • מעט עירית לקישוט 

ההכנה:
  1. להפשיר את הפילה. להכין את המרינדה. למרוח אותה היטב על הדג לרסס מחבת שמן ולהניח את הדג עם המרינדה כלפי מעלה
  2. לתת לדג כחמש דקות על המחבת ואז עם מרית להפוך את הדג לצידו השני, בזהירות שלא יתפרק ולתת לו 3-4 דקות בישול על המחבת
  3. שוב בעדינות, כשמוכן להרים עם מרית על הצלחת כשהחלק עם המרינדה מופנה כלפי מעלה. לפזר מעט עירית קצוצה

אין תגובות: