המצרכים:
- פילה דג אמנון קפוא
- 1/3 כפית חרדל דיז'ון חלק
- 1/3 כפית מיונז לייט
- כפית שמן זית
- מעט מלח, מעט פלפל
- מעט שום כתוש- לפי הטעם למי שאוהב יותר
- 1/2 כפית פפריקה מתוקה
- מעט עירית לקישוט
ההכנה:
- להפשיר את הפילה. להכין את המרינדה. למרוח אותה היטב על הדג לרסס מחבת שמן ולהניח את הדג עם המרינדה כלפי מעלה
- לתת לדג כחמש דקות על המחבת ואז עם מרית להפוך את הדג לצידו השני, בזהירות שלא יתפרק ולתת לו 3-4 דקות בישול על המחבת
- שוב בעדינות, כשמוכן להרים עם מרית על הצלחת כשהחלק עם המרינדה מופנה כלפי מעלה. לפזר מעט עירית קצוצה
המתכון נלקח מן האתר: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1757238&r=1
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה