מרכיבים
אופן ההכנה:
- 4 תפוחי אדמה
- 100 ג"ר גבינה צהובה מגורדת בפומפיה
- 100 ג"ר גבינה בולגרית מגורדת בפומפיה
- סלסילת פיטריות שמפיניון או פיטריות מקופסת שימורים מסוננות היטב
- 1ביצה
- פלפל שחור
- אגוז מוסקט
- בצל קצוץ
- שמן לטיגון רצוי שמן זית

- רוחצים את תפוחי האדמה היטב בקליפתם ומבשלים במי מלח
- נועצים מזלג ובודקים שהתפוח אדמה מבושל אך לא רך מידי, מוציאים מהמים ומצננים
- מטגנים את הבצל עד הזהבה,מוסיפים את הפיטריות לטיגון קצר ומצננים
- מוסיפים לפיטריות את הגבינות ,ביצה,פלפל שחור,מעט אגוז מוסקט, מערבבים קלות
- את תפוחי האדמה בקליפתם מורחים בשמן זית,חוצים ומרוקנים מתוכן,משאירים שוליים של ס"מ 1 מסביב.ממלאים במלית ואופים כ-20 דקות או עד להזהבה
המתכון נקלח מן האתר : http://www.matkon.net/recipe.asp?rId=135
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה