יום שלישי, 7 בדצמבר 2010

עוגת שוקולד פשוטה ביותר

מרכיבים 
  • 3/4 כוס קמח 
  • 2 ביצים 
  • 1/3 1 כוסות סוכר 
  • 3/4 כוס שמן 
  • 3/4 כוס קקאו 
  • 1 שקית אבקת אפייה 
  • 1 שקית סוכר ווניל 
  • מים רותחים לפי הצורך 

אופן ההכנה 1. מערבבים בקערה את הסוכר, סוכר הוניל, הביצים והשמן
2. בקערה נפרדת מערבבים היטב את הקמח, הקקאו ואבקת האפייה
3. שופכים מחצית מתערובת הקקאו לתערובת הביצים, ובערך 3/4 כוס מים רותחים. מערבבים עד לקבלת מרקם דליל ומוסיפים את שארית תערובת הקקאו ועוד קצת מים רותחים. מערבבים
4. שמים בתבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות

2 תגובות:

Jasmine Levi אמר/ה...

באיזה תבנית השתמשת? נראה לי אחת הבעיות העיקריות שיש לי כשאני מכינה עוגת שוקולד זה עם התבניות. אף פעם לא יוצאת לי תבנית שמתאימה. או שזה מתפוצץ מתוכה או נדבק או נעלם בפנים.

Jenny אמר/ה...

בוקר טוב יסמין! השתמשתי בתבנית אפיה מנייר אלומיניום, בדר״כ זה לא נדבק, אך לפעמים ניתן למרוח חמאה על דפנות התבנית ולשים קצת קמח מעל לאחר מכן לשפוך את הבלילה
זה אמור למנוע מהעוגה להדבק לדפנות