יום שבת, 29 בינואר 2011

מרק טחינה ואיטריות

מצרכים:
  • אטריות 400 גר'
  • טחינה גולמית 3/4 כוס
  • אבקת מרק עוף 4 כפות גדושות
  • זר פטרוזיליה טרייה 
  • מלח ופלפל לפי הטעם


אופן ההכנה:
  1. מבשלים את האטריות בסיר גדול עם 8 כוסות מים רותחים ואבקת מרק
  2. מערבבים בנפרד את הטחינה עם 2 כוסות מים עד לקבלת תערובת אחידה
  3. כשהאטריות מוכנות מוסיפים את הטחינה לסיר ובוחשים
  4. קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים לסיר
  5. מתבלים במלח ופלפל, מבשלים דקה נוספת ומורידים מהאש




המתכון נלקח מהאפליקציה "ספר המתכונים"

אין תגובות: