יום שבת, 29 בינואר 2011

פשטידת ברוקולי פשוטה

מצרכים:
  • ברוקולי 1 ק"ג
  • בצל בינוני 2
  • שמנת לבישול 1
  • ביצים 3
  • קמח 3 כפות
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • אבקת עוף לפי הטעם 


אופן ההכנה:
  1. לבשל מעט את הברוקולי עד שנהיה רך, לחתוך אותו לחתיכות גסות
  2. לטגן את הבצל עד שמזהיב ולהוסיף יחד עם השמן בו טוגן לברוקולי
  3. להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב ייחד היטב
  4. להעביר את כל העיסה לתבנית עגולה משומנת היטב ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות
  5. משך ההכנה בתנור כשעה

אין תגובות: