מצרכים:
אופן ההכנה:
- ברוקולי 1 ק"ג
- בצל בינוני 2
- שמנת לבישול 1
- ביצים 3
- קמח 3 כפות
- מלח ופלפל לפי הטעם
- אבקת עוף לפי הטעם
אופן ההכנה:
- לבשל מעט את הברוקולי עד שנהיה רך, לחתוך אותו לחתיכות גסות
- לטגן את הבצל עד שמזהיב ולהוסיף יחד עם השמן בו טוגן לברוקולי
- להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב ייחד היטב
- להעביר את כל העיסה לתבנית עגולה משומנת היטב ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות
- משך ההכנה בתנור כשעה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה