מרכיבים
אופן ההכנה
- טבורוג 500 גר'
- ביצה 1
- סוכר 3 כפות
- חמאה 2 כפות מומסת
- שמנת 3 כפות
- מלח 1/2 כפית
- סולת 3 כפות
אופן ההכנה
- לערבב הכל ביחד עד לקבלת תערובת אחידה
- למרוח תבנית אפיה בחמאה ולשפוך בפינות סולת
- להעביר את כל התערובת לתבנית, מעל למרוח שמנת
- להכניס לתנור שחומם מראש לטמפ' 180-200 מעלות
- כשהקיסם יוצא יבש הפשטידה מוכנה
המתכון נלקח מאמא שלי, תודה ענקית
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה