יום חמישי, 10 בפברואר 2011

פשטידה מטבורוג

מרכיבים
  • טבורוג 500 גר'
  • ביצה 1
  • סוכר 3 כפות
  • חמאה 2 כפות מומסת
  • שמנת 3 כפות
  • מלח 1/2 כפית
  • סולת 3 כפות


אופן ההכנה
  1. לערבב הכל ביחד עד לקבלת תערובת אחידה
  2. למרוח תבנית אפיה בחמאה ולשפוך בפינות סולת
  3. להעביר את כל התערובת לתבנית, מעל למרוח שמנת
  4. להכניס לתנור שחומם מראש לטמפ' 180-200 מעלות
  5. כשהקיסם יוצא יבש הפשטידה מוכנה

המתכון נלקח מאמא שלי, תודה ענקית

אין תגובות: