יום שני, 14 בפברואר 2011

עוגת דובדבנים

מרכיבים
  • מרגרינה 1.5
  • סוכר 2.5 כוסות
  • שמנת 6.5 קופסות
  • אבקת אפיה
  • קמח 4-5 כוסות
  • דובדבנים חמוצים ללא חרצנים 2 קופסאות
  • וניל


אופן ההכנה
  1. מרגרינה, 0.5 כוס סוכר, 1.5 שמנת. אבקת אפיה, 4-5 כוסות קמח, לערבב הכל ייחד לקבלת בצק אחיד. כאשר הבצק מוכן להכניס אותו לשקית ולהניח במקפיא למשך שעה
  2. להוציא את הבצק מהמקפיא לעשות ממנו 6 רולדות כשבתוכן דובדבנים (דובדבנים צריך לסנן לפי השימוש)
  3. להניח את הרולדות אחד ליד השני בתבנית ולהכניס לתנור שחומם מראש לטמפ' 200 מעלות עד שהרולדות מזהיבות
  4. כאשר הרולדות מוכנות לתת להם להתקרר בינתיים יש להכין קרם, 5 קופסאות שמנת עם 2 כוסות סוכר ווניל, לערבב יחדיו ולשפוך מעל העוגה

ניתן לקשט את העוגה בכל דרך



אין תגובות: