מרכיבים
אופן ההכנה
ניתן לקשט את העוגה בכל דרך
- מרגרינה 1.5
- סוכר 2.5 כוסות
- שמנת 6.5 קופסות
- אבקת אפיה
- קמח 4-5 כוסות
- דובדבנים חמוצים ללא חרצנים 2 קופסאות
- וניל
אופן ההכנה
- מרגרינה, 0.5 כוס סוכר, 1.5 שמנת. אבקת אפיה, 4-5 כוסות קמח, לערבב הכל ייחד לקבלת בצק אחיד. כאשר הבצק מוכן להכניס אותו לשקית ולהניח במקפיא למשך שעה
- להוציא את הבצק מהמקפיא לעשות ממנו 6 רולדות כשבתוכן דובדבנים (דובדבנים צריך לסנן לפי השימוש)
- להניח את הרולדות אחד ליד השני בתבנית ולהכניס לתנור שחומם מראש לטמפ' 200 מעלות עד שהרולדות מזהיבות
- כאשר הרולדות מוכנות לתת להם להתקרר בינתיים יש להכין קרם, 5 קופסאות שמנת עם 2 כוסות סוכר ווניל, לערבב יחדיו ולשפוך מעל העוגה
ניתן לקשט את העוגה בכל דרך
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה