מרכיבים
- 4 תפוחי אדמה
- 100 גר' גבינה צהובה מגורדת
- 100 גר' בולגרית מגורדת
- סלסילת פטריות שמפיניון
- 1 ביצה
- פלפל שחור
- אגוז מוסקט
- בצל קצוץ
- שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
- רוחצים את התפוחי האדמה בקליפתם ומבשלים במי מלח עד שהוא מבושל אך לא רך מדיי, מוציאים מן המים ומצננים
- מטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים פטריות לטיגון קצר ומצננים
- מוסיפים לפטריות את הגבינות, ביצה, פלפ שחור, אגוז מוסקט ומערבבים קלות
- את תפוחי האדמה בליפתם מורחים בשמן זית, מרוקנים אותם, משאירים שוליים של כ 1 ס"מ מסביב
- ממלאים במלית ואפים כ 20 דקות
המתכון נקלח מהאתר: http://www.matkon.net/recipe.asp?rId=135
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה