יום שבת, 13 בנובמבר 2010

תפוח אדמה ממולא בגבינה ופטריות


מרכיבים
  • 4 תפוחי אדמה
  • 100 גר' גבינה צהובה מגורדת
  • 100 גר' בולגרית מגורדת
  • סלסילת פטריות שמפיניון
  • 1 ביצה
  • פלפל שחור
  • אגוז מוסקט 
  • בצל קצוץ
  • שמן זית לטיגון 


אופן ההכנה
  1. רוחצים את התפוחי האדמה בקליפתם ומבשלים במי מלח עד שהוא מבושל אך לא רך מדיי, מוציאים מן המים ומצננים
  2. מטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים פטריות לטיגון קצר ומצננים
  3. מוסיפים לפטריות את הגבינות, ביצה, פלפ שחור, אגוז מוסקט ומערבבים קלות
  4. את תפוחי האדמה בליפתם מורחים בשמן זית, מרוקנים אותם, משאירים שוליים של כ 1 ס"מ מסביב
  5. ממלאים במלית ואפים כ 20 דקות


המתכון נקלח מהאתר: http://www.matkon.net/recipe.asp?rId=135

אין תגובות: