יום שבת, 23 באוקטובר 2010

שרימפס ברוטב שמנת ושום


מרכיבים 
  • 250 גרם שרימפס לאחר ניקוי
  • 1 חבילה פטריות טריות
  • 100 גרם חמאה
  • 10 יחידות שן שום
  • 1/2 כפית פפריקה חריפה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור 

הוראות הכנה 
1.מבשלים את השרימפס במים רותחים כשתי דקות, מסננים ושוטפים במים קרים
2.ממיסים חצי חבילת חמאה ומטגנים את הפטריות כשלוש דקות ומסירים מהאש
3.מטגנים את השום בחצי חבילת החמאה הנותרת
עד שהוא משחים ומוסיפים את השמנת תוך כדי
ערבוב מתמיד. מוסיפים את התבלינים וממשיכים לערבב עד שיסמיך
4.מוסיפים את הפטריות והשרימפס ומערבבים

לקישוט להגיש עם עירית קצוצה

אין תגובות: